viernes, 7 de octubre de 2011

DISSABTE 8 D´OCTUBRE MANIFESTACIÓ TOTS I TOTES A VILADECAVALLS!

La Direcció de l´empresa FICOSA ens ha posat la soga al coll.
A l´any d´haver signat un acord amb el comitè d´empresa es creu amb el dret de no aplicant- se la pujada salarial per aquest any i oferir-nos un 1´75% en comptes del 5´2% que ens toca. Ens para els “tranfers” de les línies de Portugal, França i Polònia, així com la formació que s ´havia de donar a tot el personal i per últim ens amenaça amb un ERO temporal al gener de 260 persones.
Una Direcció que te per costum informar al Comitè a través de la premsa, en comptes de reunir-se amb ell per tractar qualsevol tema, a més de no complir els acords signats, ja que segons l´advocat de FICOSA,”els pactes es compleixen si es pot”.
Dins del Comitè d´empresa, des de la UGT, denunciem i exigim que a més de complir els acords ja signats, sens mostri un Pla Industrial més enllà de l´any 2012, amb produccions, plantilles i càrregues de feina per a tots els treballadors/es de la planta de Viladecavalls.
També exigim la retirada immediata de l´ERO. Ja que si des de la Direcció de FICOSA no haguessin aturat els “transfers”, ARA no tindrien aquest problema.
Per això convoquem a totes les treballadores/rs a manifestar-se el dia 8 d´octubre a les 10.30h des de la fàbrica FICOSA fins l´Ajuntament de Viladecavalls

PELS NOSTRES LLOCS DE TREBALL !!
PEL NOSTRE FUTUR !!!
MOU-TE, NO ET QUEDIS A CASA !!!!