lunes, 24 de octubre de 2011

RESUM DE LA REUNIÓ D´AVUI.

En la reunió d´avui de seguiment de les negociacions a les diferents empreses del grup FICOSA, l´empresa ha explicat la situació de les negociacions, ha nombrat a aquelles en les que ja s´han arribat a acords i aquelles que encara no, però que hi ha obert un procés de negociació.
Des del Departament s´ha fet la recomanació de que s´aixequin actes de les reunions a les empreses, per facilitar i agilitzar la reunió mensual de seguiment.

De les plantes de Mollet: Han arribat a un acord totes les plantes, excepte Fico Mirrors que avui votavan els treballadors.

De Rubí: Ficotranspar han arribat a un acord i Fico Triad estàn negociant, encara que no s'ha arribat per ara, a cap acord.

De Ficosa (Viladecavalls)

Ficosa Electronics:

El proper dimecres dia 26 hi ha mediació en el Departament de treball de la Generalitat, sol · licitada per la representació dels treballadors de Ficosa Electronics, ja que no es veuen avenços en les reunions fins ara mantingudes.

Des de la UGT insistim en la presentació d'un pla industrial més enllà del 2012, que és quan finalitza l'actual pacte amb Ficosa-Sony, si no hi ha aquesta condició serà molt difícil arribar a cap tipus d'acord.

Idneo:
No hi havia representació, avui a la tarda tenien reunió amb l'empresa, per seguir negociant.