viernes, 7 de octubre de 2011

La plantilla de Ficosa electronics es manifesta per exigir la retirada de l'ERO temporal


El comitè denuncia l’incompliment dels acords signats fa un any amb la direcció, entre els quals l’increment salarial del 5’2%, i reclama un pla industral més enllà del 2012
Els treballadors i treballadores de Ficosa Electrònics (Viladecavalls) es manifestaran demà dissabte a Viladecavalls per a denunciar l’incompliment dels acords signats fa un any amb la direcció, i per a exigir la retirada immediata de l’Expedient de Regulació d’Ocupació per a 260 persones.
El comitè d’empresa i la UGT consideren inadmissible que l’empresa es negui a aplicar la pujada salarial pactada (d’un 5’2%), i pretengui rebaixar-la al 2%. A més, la direcció també ha aturat la producció prevista inicialment de les línies de Portugal, França i Polònia, així com la formació que s’havia compromès a donar a tot el personal. A més, la direcció va anunciar un ERO temporal el passat 26 de setembre, que afectaria 260 treballadors a partir del gener de 2012, i que s’afegeix a la llista d’incompliments d’allò pactat amb el comitè.
Els representants del comitè exigeixen que a més dels acords signats, se’ls mostri un Pla Industrial més enllà de l’any 2012, amb produccions, plantilles i càrregues de feina per a tots els treballadors de la planta de Viladecavalls.

També, la secció sindical de la UGT a Ficosa Electronics denuncia el costum de la direcció d’informar als treballadors de les decisions que pren a través dels mitjans de comunicació, en lloc de fer-ho a través del comitè d’empresa.

Manifestació plantilla Ficosa Electronics (Viladecavalls)
DIA: dissabte, 8 d’octubre de 2011
HORA: a les 10.30 hores.
LLOC: Des de la fàbrica Ficosa Electronics fins a l’Ajuntament de Viladecavalls (Carrer Antoni Soler i Hospital, 7-9).