miércoles, 16 de noviembre de 2011

Reunió amb Joan Tardà


El passat 15 de novembre, la Comissió Negociadora de FICOSA ELECTRONICS es va reunir amb el diputat al Congrés de Madrid per Esquerra Republicana de Catalunya Joan Tardà.

Per part de la representació dels treballadors se li va explicar com han anat les negociacions amb l´empresa des que va anunciar que s´acollia a la clàusula d´inaplicació salarial el passat 20 de maig fins a la situació actual que ens trobem, després de que l´empresa trenqués negociacions el passat dia 11 de novembre, on va anunciar que el proper dia 15 presentaria l´ERO temporal.

Per part de la Comissió se li va explicar que enteníem que l´empresa estava incomplint els acords signats fa un any, on en el Pla Industrial que va presentar a la plantilla la Direcció de FICOSA, prometia feina per tots els treballadors/es de l´antiga SONY, i 10 mesos després ens diu que a partir del gener del 2013, no te feina per a 480 treballadors/es, tot i que la xifra podia baixar si es confirmaven alguns projectes.

Joan Tardà es va comprometre a explicar-ho als diputats d´ERC al Parlament de Catalunya, per dir-lis que el cas del grup FICOSA, que ha rebut molta subvenció per part de la Generalitat, i te dos consellers de la mateixa al Consell d´Administració del grup. Mereixia un debat d´un dia sencer al Parlament de Catalunya.