sábado, 3 de marzo de 2012

REUNIÓ 1 DE MARÇ DE 2012 ERO

L´empresa ha explicat que veient que ha passat 1 setmana i l´autoritat laboral no ens ha cridat ha decidit començar amb el període de consultes amb el Comitè. Que quan ens citi continuarem amb les reunions al Departament corresponent.


Després de les explicacions de l´empresa per justificar la presentació de l´ERO, basades en la caiguda d´un 20% en l´automoció i la previsió de que en els propers mesos continuarà igual, des del comitè se li ha respòs que:

No entenem que presenti un ERO quan fa 2 mesos es van pactar mesures perquè en retiri un.
La planta deViladecavalls te la majoria de la plantilla dedicada a TV i que són molt pocs els que s´han traspassat a automoció.
Que en l´última reunió digui que retornarà el personal que actualment està a Rubí perquè es necessita per l´entrada del nou model de TV i ara digui que el primer grup que vingui estan mirant de recolocar-lo a automoció.
Se li demana que porti Pla Industrial real a partir de 2013, amb els projectes consolidats i la quantitat de plantilla que es necessita.
Que deixi de culpar al comitè per no haver arribat a acords pel tema de la homogeneïtzació quan aquest li va fer arribar una proposta de calendari de reunions i la Direcció no ha contestat.

L´empresa també ha comunicat que per complir amb el Pla Industrial, ja que no s´ha pogut arribar a un acord de trasllat amb FICO TRIAD RUBÍ, i el seu Comitè ha demanat que per negociar l´ERO el personal de Viladecavalls traslladat a Rubí marxés de l´empresa, han hagut de fer una nova reorganització i la part de recanvis de la planta de St. Guim que havia d´anar a Rubí vindrà a Viladecavalls.
També ha explicat que s´està negociant el tancament d´una planta de Logroño per portar la feina a Viladecavalls. 

La Direcció no ha donat més dades de la negociació de l´ERO i ens ha convocat per dilluns a les 10h del matí.