lunes, 13 de febrero de 2012

Reunió 10 febrer amb la Direcció

La Direcció de l´empresa ens ha informat avui del següents temes:

TV.
Ara hi ha 4 línies de matí i 2 de tarda amb una dotació de 20 persones per línea.
Pel nou model, que entrararà el dia 16 de març a totes les línies, es necessita menys personal, 18 persones per líniea. Els nous models són de 22”, 26” i 32”. Hi haurà 4 línies de matí ( 3 línies amb personal de reducció de jornada i 1 líniea ambpersonal de Parets) i 4 línies de tarda.
Fins que el nou model arrenqui bé i no doni problemes a les línies, 3 persones de MQC passaràn a les línies, respectan el seu torn. També s´ha demanat personal de suport a logística, però la Direcció no ha especificat quants seràn.

RUBÍ.
La setmana 12, 20 persones de FICOSA ELECTRONICS que estan actualment a Rubí, retornaran a Viladecavalls al torn de tarda a les línies de TV.La resta encara no hi ha data fixada.

TRANSFERS.
Durant aquest mes de febrer s´incorporaran 8 persones pe producte d´ Antenes al departament de A/I.
La Direcció ha informat d´un nou transfer que necessitarà 8 persones a torn de tarda. La data de l´arribada està per confirmar.

CONVOCATÒRIES.
SERVICE: Es necessita1 persona a torn central.
ID NEO: Recepció, 1 persona a torn central.
SEGURETAT: Actualment hi han 2 guardes al matí i 2 a la tarda. L´empresa vol deixar-ne 1 al matí i 1 a la tarda. Per fer tasques administratives acompanyant al personal de seguretat, s´obren convocàtories pel personal de FICOSA ELECTRONICS per ocupar aquests llocs. 1 al torn de matí i 1 al torn de tarda.

AJUST CALENDARI.
El día 20 de febrer serà dia d´ajust de calendari, no s´ha de recuperar. Falta per concretar a quin personal afectarà.

Viladecavalls, 10 de febrer de 2012